The Shekinah Glory

To behold the beauty of the Lord, And to inquire in His temple.

Blog

Woord ter Bemoediging

Posted by Silvia on July 2, 2010 at 1:25 AM

Profetische woord ter bemoediging

Geschreven door Robin Prijs


Mijn geliefde en kostbare kind,


Normaal gesproken eindigen mensen een schrijven aan een geliefde met de woorden “Ik hou van je”. Maar Ik wil met deze woorden beginnen, want je bent zo enorm kostbaar voor Mij. Mijn hart gaat naar je uit, iedere dag opnieuw! Iedere dag wacht Ik tot je bij Me komt. Iedere dag kijk Ik naar je met Mijn ogen vol liefde. Ik verlang er zo naar dat je komt om aan Mijn voeten te zitten. Ik verlang er zo naar om je hart te vullen met Mijn liefde, vrede en rust. Ik ben zo bereid om je onder te dompelen in Mijn liefde. Ik wil dat je je realiseert hoe enorm veel ik van je hou!


Ik zie de jukken waar je onder gebukt gaat en ik zie hoe je eronder lijd. Dat doet me echt enorm veel pijn. Je bent nooit gemaakt voor die jukken! Je bent nooit gemaakt om daaronder te lijden. Ik heb die jukken al voor je gedragen! Maar boven alles zie ik ook hoe de twijfel in je hart begint toe te nemen. En dat is wat me nog het meeste zeer doet, wanneer Ik zie hoe je geloof afneemt en de twijfel het beetje bij beetje overneemt. Weet je dan niet dat twijfel alles ruïneert wat in geloof in opgebouwd? Realiseer je je dan niet dat geloof alles in beweging zet?


 

Mijn geliefde, er is zoveel meer dan het oog kan zien. Op dit moment is er een enorme strijd gaande! De reden? Zielen! Ik ben niet voor slechts een aantal zielen gestorven, Ik ben voor alle zielen gestorven! Het is oorlog in de hemelse gewesten! De tijd om voor eens en voor altijd met satan, zijn engelen en de demonen af te rekenen is nabij. En dat weet hij! Hij weet dat zijn tijd kort is. Dat is ook waarom hij alles probeert te verwoesten dat ik voor je heb voorbereid.


 

Dit is de tijd van voorbereiding, om aan mijn voeten te rusten en om te ontvangen vanuit Mijn hart. Je zult de grootste oogt ooit zien. Het zal de op een na laatste oogst zijn en ik wil dat jij aan arbeider in die oogst zult zijn. Ik wil dat je Mij vertrouwd en in Mij gelooft! Als je je moet bekeren van twijfel, doe dat dan, maar wees gereed en richt je op Mij. Ik ben meer dan bereid om je te vergeven en te herstellen, maar jij moet je bekeren van iedere vorm van rebellie en twijfel. Houd je ogen op Mij gericht. Proclameer het woord van God want het zal ook precies zo gebeuren als Ik het heb gezegd. Heb Ik je niet gezegd dat leven en dood in de macht van de tong zijn? Wees waakzaam wat er je mond uitgaat. Let op! Geef de vijand geen open deur, want hij zal werkelijk geen kans onbenut laten om je leven te verwoesten. Je moet je bekeren van alle woorden die je vanuit ongeloof hebt gesproken en van alle woorden die verkeerd waren. Je moet deze woorden als zonde beleiden en als je dat doet, dan zal Ik je daarvoor vergeven. Je moet ook proclameren dat je al die woorden weer verbreekt in Mijn naam en ze zullen over je leven zijn verbroken. Ik wil dat je vanaf dit moment alleen nog maar vanuit geloof spreekt. Proclameer de woorden die Ik tot je heb gesproeken in Mijn woord en door Mijn profeten. Mijn kostbare kind, Ik wil alleen het beste voor jou! Alles minder dan dat vind ik niet acceptabel. Maar je moet Mij tijd geven om dit te doen. Weet je dan niet meer dat Daniel drie weken moest wachten voordat de engel hem kon bereiken? De huidige wereld is een stuk erger dan deze toen was. Als Daniel toen al drie weken moest wachten, hoe groot denk je dat de strijd op dit moment dan is? Mijn Vader, de Heere der Heerscharen, de Aanvoerder van de hemelse legers, heeft het historische woord “Genoeg!” gesproken toen Hij opstond om jou te gaan verdedigen en om voor jou te gaan vechten. Deze strijd behoort jou niet toe, het behoort Mijn Vader toe. Hij zal overwinnen!


 

Er is zoveel meer dat ik je wil vertellen, maar dat wil ik je persoonlijk zeggen. Ik wil dat je aan Mijn voeten komt zitten en de tijd voor Mij neemt, om te aanbidden in geest en in waarheid. Dat is de plaats waar Ik tot jouw hart wil spreken. Ren niet weg voor je roeping! Ik heb je geroepen om een oogster te zijn in dit oogst seizoen. Ja Ik wil jou gebruiken en nee, je hebt Mijn stem niet verkeerd begrepen. Je weet precies hoe je Mijn stem moet verstaan en begrijpen. Laat je niet misleiden door de vijand.


 

Sta op! Sta op jullie profeten, apostelen, evangelisten, onderwijzers en herders! Sta op in geloof en blijf staan! Jullie taken zullen spoedig van start gaan! Geef geen aandacht aan jullie financiele situatie of aan de roddel en laster. Negeer het en houd je ogen op Mij gericht en op Mij alleen. Ik zal je rust geven. Ik zal je door deze tijd van voorbereiding heen helpen. Mijn VUUR is onderweg. Voorwaar, Ik kom werkelijk spoedig! Je bent de Mijne en Ik ben de jouwe. Voor nu en voor altijd. Ik hou van je.


 

Jezus Christus.


 


Categories: Woord van Bemoediging

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Lily
3:25 PM on June 23, 2011 
Ik ben weer terug. Mijn computer doet het weer. En God is goed. Vandaag is een doorbraak voor mij. En weer is een site van jou die daarbij heeft geholpen. Wat hier wordt gezegd is precies hoe mijn situatie was/is. Ik werd bewust van de juk die ik droeg vanmiddag in mijn auto. Ik zei dat ik mijn juk neerlegde en Zijn juk op mij nam want dat was zacht en zijn last licht. En ik las net pas dat wij van Hem moeten leren dat wij Zijn juk op ons moeten nemen en dan van Hem moeten leren want Hij is zachtmoedig en nederig van hart en dan zullen wij rust vinden voor onze zielen. O Heer dat is wat ik wil: rust voor mijn ziel. Ik kwam er ook achter dat ik moest rouwen over het eindigen van een vriendschap lang tijd geleden en van het verlaten van mensen in mijn leven. Ben zo dankbaar dat de Heilige Geest mij dat duidelijk heeft gemaakt want ik had zo'n zwaar gevoel op mij en ik wist niet wat er gaande was. Ik ging ook erg twijfel over wat God had gezegd tegen mij wat Hij zou gaan doen. Ik heb gedaan wat hierboven is gezegd. Ik dank je dat je gehoorzaam bent aan de Heer en dat je dit hebt geplaatst want het was weer de juiste timing. God's timing is altijd goed he? Dank je wel lieve Silvia.
Heel veel liefs
XXX

ps: ben je e-mailadres kwijt. Ben alles kwijt. Ik heb wel wat gestuurd maar ben niet zeker of dat de juiste e-mailadres is.